Proizvodi

Ozon generatori - OZONIA

Kao svetski lider u tretmanu vode kompanija VEOLIA proizvodi ozon generatore i propratne sisteme visokog kvaliteta za široke opsege radnih kapaciteta i različite namene.

Kompanija FYLTRIS kao jedini regionalni zastupnik i premium globalni servisni centar kompanije VEOLIA, u mogućnosti je da za kratko vreme, pronađe rešenja za sve probleme klijenata i pruži neophodnu podršku.

UV lampe

UV lampe kompanije VEOLIA spadaju najkvalitetnije sisteme na svetu, ekološki prihvatljive i veoma efikasne pri dezinfekciji različitih patogena.

Inženjerski tim kompanije FYLTRIS, tu je da Vam pomogne u odabiru, instalaciji, servisiranju i puštanju u rad ovih sistema uz garanciju kvaliteta proizvoda i pruženih usluga.

Membrane

Kompanija VEOLIA poseduje preko 20 godina iskustva u proizvodnji i razvoju različitih tipova membrana, i od nedavno u svojoj ponudi poseduje kompletan proizvodni program Američke kompanije GE WATERS.

U svom bogatom asortimanu nudi veliki broj proizvoda koji mogu da se upotrebe za različite namene. Budite slobodni da nas kontaktirate, a naš stručni tim će se postarati da Vam pruži svu neophodnu podršku i ispuni Vaše zahteve.